orteze pentru copii

O gamă variată de orteze pentru copii la Atomedical Vest

Atomedical Vest este o companie românească, ce produce și distribuie o gamă largă și variată de dispozitive medicale, precum: proteze, orteze pentru copii și pentru adulți, dispozitive de mers, ghete ortopedice, produse chirurgicale, produse pentru gravide, produse naturiste, și multe altele.
Gama de produse de orteze pentru copii sunt acele dispozitive medicale destinate copiilor, care permit corectarea unei afecțiuni, menținerea sau redarea nivelului funcțional al unui segment corporal în urma traumatismelor, accidentelor sportive, afecțiunilor neurologice sau în urma unei intervenții chirurgicale.

Cu ajutorul acestor orteze pentru copii imobilizarea după diferite fracturi, luxații, entorse devine mai ușoară și permite urmărirea evoluției în procesul de vindecare. Ortezele pentru copii pot fi: orteze pentru membrul superior (orteza pentru cot, orteza pentru încheietura mâinii, orteza umăr-cot-încheietura mâinii, etc.), orteze pentru membrul inferior (orteza de genunchi, orteza de gleznă, orteza de picior) sau orteze de abducție de șold pentru displaziile de șold congenitale.
Atomedical Vest vă recomandă să vă consultați cu medicul pediatru pentru a alege cel mai eficient model de orteze pentru copii, fie dacă acestea sunt recomandate pentru imobilizare, fie pentru corecție, susținere, descărcare. Majoritatea acestor produse sunt decontate integral sau parțial prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Contactați-ne cu încredere!