ECLOS

ECLOS

Hitachi Medical Systems prezinta ECLOS, sistemul CT scalabil cu 4, 8 sau 16 slice-uri care vine in intampinarea tuturor nevoilor Dumneavoastra.
Doza de reducere maxima pentru pacient este gestionata de tehnologia adaptiva mA. Calculeaza automat curentul optim pentru tub pentru fiecare zona anatomica si controlul in timp real al curentului , asigurand ca pacientul sa primeasca doza minima necesara.
In cazul imaginilor achizitionate cu doza mica de radiatii, sistemul aplica automat o filtrare adaptiva a imaginii, pentru a imbunatati contururile si omogenitatea si a elimina zgomotul nedorit din imagine.
Tehnologia Guide Shot permite utilizatorului sa efectueze proceduri de radiologie interventionale pe sistemul CT. Doctorul poate efectua astfel biopsia in timp ce observa imaginile CT in timp real, pe monitor, in camera de scanare. Hitachi a dezvoltat noi module software de analiza rapida, printr-un singur click, fatPointer si riskPointer pentru a usura analiza imaginilor de diagnostic achizitionate de sisteme CT high-end.

fatPointer calculeaza raportul dintre ariile de grasime subcutanata si viscerala din zonele centrale. Toate zonele de grasime (codate color), toate rapoartele si dimensiunile sunt afisate intr-o fereastra speciala.
riskPointer calculeaza raportul (%LAA) dintre zonele cu atenuare scazuta si intreagul plaman, fapt care permite evaluarea rapida si obiectiva a emfizemului pulmonar.
Sistemul poate oferi informatii asupra dinamicii fluxului de sange, de exemplu CBF (cerebral Blood Flow), CBV (Cerebral Blood Volume) si MTT (Mean Transit Time).