Apollo RADIODIAGNOSTIC

Apollo RADIODIAGNOSTIC

Apollo

Este urmatoarea generatie de sistem Radiografie/Fluoroscopie Analogica/Digitala cu masa telecomandata de la Villa Sistemi Medicali, proiectat pentru un flux maxim de pacienti si flexibilitate in aplicatii. Este combinatia perfecta dintre flexibilitate, usurinta in utilizare, calitatea imaginii si conectivitate, permitand astfel sa obtineti cele mai bune rezultate din camera de Radiografie/Fluoroscopie.

Flux crescut de pacienti

Miscarile largi, rapide si precise reduc timpul de preparare al pacientului si cresc fluxul de lucru cu beneficiul aditional al imbunatatirii confortului pacientului. Miscarile principale au control progresiv al vitezei care combina precizia pentru ajustarile mici si viteza pentru cele mari. Distanta mare de scanare ofera acoperire completa a pacientului fara nevoia deplasarii longitudinale a mesei, rezultand intr-o pozitionare mai rapida si confort marit al pacientului. Chiar si cele mai mici detalii au fost luate in calcul pentru a face ca sistemul sa se adapteze modului in care lucrati: puteti defini pozitii presetate ale mesei pentru a accelera cele mai frecvente proceduri, selecta viteza de inclinare sau chiar sa alegeti orientarea preferata pentru miscare in functie de vizualizarea mesei sau a monitorului.

Gama larga de aplicatii si calitate a imaginii

Apollo maximizeaza flexibilitatea sistemelor de tip masa telecomandata pentru Radiografie/Fluoroscopie. Pot fi efectuate rapid si usor o gama larga de examinari (scheletul, GI, tomografia, vascular, ERCP). Integrarea meticuloasa dintre fiecare subsistem din gama Apollo RF asigura ca intregul lant de imagine functioneaza la capacitatea sa maxima pentru a va oferi cea mai buna calitate a imaginii. Distanta redusa intre piele si receptor, tehnica de punct zero automata in totalitate si camerele CCD de ultima ora cu algoritmi avansati de reducere a zgomotului sunt esentiale in obtinerea unei calitati a imaginii consistente in fiecare aplicatie. Daca doriti sa creati o camera digitala pentru Radiografie/Fluoroscopie sau DSA (Digital Substraction Angiography) cu flux maxim de pacienti si conectivitate compelta DICOM pentru integrare in reteaua Dvs. PACS, atunci solutia este DIVA-D cu rezolutie 1K x 1K, 12 biti si viteza de achizitie de 25 cadre pe secunda.